De Nederlandse restaurantgids Lekker500 beoordeelt al 40 jaar Nederlandse restaurants op kritische en onafhankelijke wijze zonder daarbij de kernwaarden uit het oog te verliezen: betrouwbaarheid, verrassing, expertise, onafhankelijkheid en culinaire kennis. In de Lekker500 editie 2018 worden de 500 beste restaurants van Nederland gepresenteerd.
De makers van de gezaghebbende lijst weten elk jaar een gids neer te zetten waar geen restaurantliefhebber omheen kan en waar zowel horecabezoeker als restaurateur reikhalzend naar uitkijkt. Ook dit jaar werden meer dan 750 restaurants bezocht door het anonieme team van professionele proevers.
Wij zijn heel trots dat Cabillaud een plek heeft bemachtigd in de Lekker500. Cabillaud kreeg een prachtige recensie, een mooie erkenning voor de harde inzet van onze collega's. "De industriele uitstraling en mega hoge plafonds geven een ruimtelijk effect en door smaakvolle details is het hier aangenaam zitten. Het klopt hier helemaal. Het heerlijke eten, de prachtig gekozen wijnen, de alleraardigste bediening, de sfeervolle ambiance en zelfs de rekening!"
Ook de jaarlijkse IENS TOP is bekend! Dit is de enige lijst die is gebaseerd op de meningen van restaurantbezoekers die daadwerkelijk in het restaurant zijn geweest. Cabillaud is door onze gasten via IENS gekozen tot het 16e restaurant van Nederland! Een fantastische waardering.
Cabillaud is bij de onafhankelijke restaurant- en hotelgids Gault&Millau 2018 binnengekomen met 13 punten! Hier vindt u de beste restaurants en hotels van het moment, zoals ze vermeld staan in de meest recent verschenen gids. Een prestatie om enorm trots op te zijn!
Dineren bij Cabillaud is een bijzondere beleving en hoeft niet te duur te zijn. Geniet van een heerlijk driegangenmenu du Chef á € 37,00 of laat u tijdens de lunch in de watten leggen. Wist u dat het mogelijk is om een dinerbon cadeau te doen? Ideaal voor de feestdagen, heerlijk om te krijgen én om te geven!