Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

News

Calico Dining Club X Cabillaud wekelijkse DIY gerechtjes
06 mei 2021

Gasten laten genieten van heerlijke culinaire gerechten, dat is wat we doen bij Cabillaud. Chef Wouter Verheijen bedacht samen met Calico Jack founder Rolph van Heyster een concept om de Calico Jack community thuis te laten genieten van eenvoudige culinaire gerechtjes. Wekelijks deelt Chef Wouter een DIY gerechtje in de Calico Dining Club. Zin in the real deal gemaakt door Chef Wouter himself? Reserveer dan hier een tafel op het Scheuten terras en Live the Good Life.

Benieuwd naar de speciale Calico Dining Club gerechtjes? Klik dan hier en bekijk het laatste gerecht.

Nieuws archief
17 mrt. 2025

Nastasja Cornelissen-Kolorz new chairman of the Supervisory Board

With effect from 1 April 2025 Nastasja Cornelissen-Kolorz as the new chairman of the Supervisory Board of...

31 dec. 2024

Maaspoort: Cultuur toegankelijker dan ooit in 2024

Venlo, 2 januari 2025 – Maaspoort kijkt terug op een recordjaar waarin meer kinderen en families dan ooit...

18 nov. 2024

Scelta Mushrooms nieuwe partner Jeugdfonds ‘Goed voor Elkaar’

Jan Klerken, oprichter van Scelta Mushrooms, heeft zich aangesloten als nieuwe partner van het Jeugdfonds Goed voor Elkaar. Gedreven...

login

No account yet?